Competitie 1 10830
2 september 2023, 14:00
Uden Red Sox
7 - 8
Pupillen U12-1
HSV Uden Red Sox - Sportpark Moleneind
Pupillen U12-1

Wedstrijdverslag

Waar vorige week de tegenstander ver boven ons stond, stond de tegenstander van vandaag maar een plekje boven ons, die kunnen we hebben!

 

Nadat de brommer van de hoofdcoach het had begeven in Luyksgestel, een coach van een ander team zich ziek had gemeld en enkele ouders zich hadden verslapen, kon de wedstrijd haast niet beter beginnen.  Ondanks al deze afleidingen begon het warmspelen goed. Er werd goed gegooid en gevangen, er werden mooie ballen geslagen en er was afgesproken dat er maar liefst vier spelers in het buitenveld mochten staan tijdens de wedstrijd. Alle ingredi├źnten om de tegenstander eens te laten zien hoe honkbal gespeeld wordt.

 

Na een spannende eerste en tweede inning, met een krappe 5-3 aan het eind, begon de derde inning. En die begon meteen goed, met 5 punten aan onze kant. De pitchers gooiden mooie ballen, waar de tegenstander continue op probeerden te slaan, maar dat mocht niet meer baten. In de vierde inning werd aan beiden kanten geen punten gescoord, zodat we vol spanning de vijfde inning in konden gaan. De pitcher van de tegenstander had helaas ondertussen door waar hij de ballen moest plaatsen, dus na vier slagmannen/vrouwen moesten we wisselen. Met een krappe 6-8 voor ons was de spanning om te snijden. Uiteindelijk heeft de tegenstander in de laatste inning nog een klein puntje weten te scoren, maar voordat de tweede runner kon scoren werd de derde nul al gemaakt door een fantastisch mooie bal van onze pitcher. Einduitslag: 7-8 winst voor ons.