Softbalteam

Het Softbalteam van All In bestaat uit gedreven mannelijke en vrouwelijke spelers die elke woensdag trainen of een wedstrijd spelen. De wedstrijden zijn vriendschappelijk en worden georganiseerd tussen teams uit de buurt. Vanwege de samenwerking met AST Veldhoven (het Softbalteam van ASML) is er een grote diversiteit aan spelers, zowel qua leeftijd als ervaring. Wil je meer weten over de sport? Lees dan hier alles over Softbal. Wil je lid worden of een keer meetrainen? Gebruik dan het formulier hieronder

Ons Softbalteam traint op woensdag van 19:00 – 20:30 uur. In het zomerseizoen worden er op woensdagavond regelmatig vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen tegenstanders uit de buurt.

De beste manier om te ontdekken of softbal een sport is voor jou? Gewoon meetrainen. De teamtrainingen zijn op ons honkbalveld gelegen achter de schoolgebouwen van het Sondervick College, Kempen Campus, Knegselseweg in Veldhoven. Meld je van tevoren wel even aan en maak in twee tot drie trainingen kennis met het slag- en veldwerk en het team waarvan je deel kunt gaan uitmaken. Dit kan via het formulier hieronder, of door contact met ons op te nemen.

    Comments are closed.