Junioren (U21)

Het juniorenteam is geschikt voor iedereen tussen de 16 en met 21 jaar oud. De spelregels zijn vrijwel identiek aan de spelregels van de senioren-klasse en er wordt vaak heel tactisch gespeeld.

Omdat je niet alleen fysiek bezig bent, maar ook mentaal, is het honkbalspel op deze leeftijd ook heel geschikt voor jongvolwassenen die graag actief bezig zijn, maar ook goed willen nadenken over hun volgende move in het veld. Het is een fantastische sport, die je het best kan ervaren tijdens een paar kosteloze proeflessen. Zo kan je beter zien waar het spel om draait, en leer je meteen je team kennen.


De beste manier om te ontdekken of honkbal of softbal een sport is voor jou?
Gewoon meetrainen.

De teamtrainingen zijn op ons honkbalveld gelegen achter de schoolgebouwen van het Sondervick College, Kempen Campus, Knegselseweg in Veldhoven.

De junioren trainen van april tot en met oktober elke dinsdagavond van 19:00 – 21:00 uur. In het voorseizoen (januari t/m maart) wordt er op zaterdagochtend getraind in Eersel.

Meld je aan en maak in twee tot drie trainingen kennis met het slag- en veldwerk en met het team waarvan je deel kunt gaan uitmaken. Of kom gewoon naar de training.

    Comments are closed.