BeeBall

Beeball, tot 2010 heette het Peanutball, is de voorloper van het echte honk- en softbal. Beeball is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters op een leuke en speelse manier te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Het is een stoer, flitsend en leuk spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Door het spelen van Beeball raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze worden de kinderen de technische vaardigheden geleerd van honkbal en softbal. Beeball kan bij All In gespeeld worden door kinderen in de leeftijd vanaf vier jaar tot maximaal tien jaar.

____________________________________________________________________________

De beste manier om te ontdekken of honkbal of softbal een sport is voor jou?
Gewoon meetrainen.

De teamtrainingen zijn vanaf april t/m oktober op ons honkbalveld gelegen achter de schoolgebouwen van het Sondervick College, Kempen Campus, Knegselseweg in Veldhoven. In de wintermaanden trainen we in de sporthal van de Kempen Campus.

Op dit moment bouwen we aan een Beeball team voor het seizoen 2023. Wil je meer weten over Beeball of heb je een andere vraag? Laat het dan weten via het formulier hieronder. We beantwoorden je vraag graag!

    Comments are closed.