Aspiranten (U15)

Het aspirantenteam is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar in. Je leert er meer over het honkbalspel, krijgt meer spelregels en uitbaggerende spelsituaties. Je hebt er niet alleen kracht, maar ook inzicht, conditie en goede zin voor nodig!

De aspiranten trainen op dinsdagvond in Veldhoven op de velden achter de Kempen Campus. Het huidige team bestaat uit spelers met verschillende hoeveelheden ervaring. Zo zitten er in het team spelers die bij de Beeballers zijn begonnen, maar ook spelers met nog geen jaar ervaring. Tijdens enkele proeftrainingen leer je als speler het team, de sport en de coaches van het aspirantenteam kennen en kan je als ouder alle vragen die je mogelijk nog hebt over de club of de sport. Meld je hieronder aan voor een proeftraining, of lees hier meer over een proeftraining All In Veldhoven


De beste manier om te ontdekken of honkbal of softbal een sport is voor jou?
Gewoon meetrainen.

De teamtrainingen zijn op ons honkbalveld gelegen achter de schoolgebouwen van het Sondervick College, Kempen Campus, Knegselseweg in Veldhoven.

De aspiranten trainen op dinsdag van 18:30 – 20:00 uur

Meld je aan en maak in twee tot drie trainingen kennis met het slag- en veldwerk en met het team waarvan je deel kunt gaan uitmaken. Of kom gewoon naar de training.

    Comments are closed.