SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan All In, zonder dat het jou een cent extra kost! Samen hebben we al 2000 euro opgehaald, een bedrag waar we als club fantastische dingen mee kunnen doen.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en All In ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Centerparcs en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar All In. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je All In ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van All In. Voor jou een kleine moeite, voor All In zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van All In. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert All In hier direct van!

Let op: op boeken wordt geen commissie uitgekeerd. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch All In weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor All In is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert All In dan niets op.

Chrome Browser Extensie

Vergeet je wel eens te SponsorKlikken? Installeer dan de Chrome browser extensie! Hierdoor vergeet je niet zo snel meer om All In gratis te sponsoren.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die ze leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met webwinkels en reisbureaus. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt, iets waar we allemaal de vruchten van plukken!

Resultaten

Ben je benieuwd wat Sponsorkliks ons tot nu toe heeft opgeleverd? Via het dashboard van SponsorKliks kan je inzien welke bestellingen allemaal zijn gedaan via onze website en wat dat heeft opgeleverd. 

Banner van SponsorKliks met daarop uitleg hoe het werkt

Comments are closed.