Sponsoring

All In is op zoek naar sponsors. Door sponsoring kunnen de kosten om lid te worden van de vereniging laag blijven. Hierdoor kunnen minder bedeelde kinderen ook sporten en dat vinden wij als vereniging erg belangrijk, iedereen telt mee.

Sponsoring rond de velden

Onze honkbalvelden liggen op een unieke locatie aan de Kempen Campus te Veldhoven. Iedere schooldag fietsen ruim 2.500 leerlingen en personeel naar het Sondervick College. Ook fietsen er dagelijks nog eens ruim 300 sporters naar diverse sportverenigingen. Daarnaast worden er ook grote evenementen georganiseerd zoals de Veldhovense 10 miles en het Gala bal. Veel bezoekers dus en voor u een unieke kans om uw bedrijf te laten zien. All In heeft diverse vormen van sponsoring voor de kleine en grote portemonnee. Er hoeft dus niet meteen aan een hoofdsponsor voor de vereniging of afzonderlijke teams gedacht te worden. In folder kunt u lezen welke vormen van sponsoring mogelijk zijn.

Sponsoring op de website

Liever op een andere manier bijdragen? We bieden ook enkele sponsorplaatsen aan op de website. Je bereikt op deze manier een hele specifieke doelgroep met een klein budget. Bekijk voor de mogelijkheden de folder die hieronder is ingesloten.

Folder All In losse pagina's 210 x 148.5 mm_DEF2018

 

 

Comments are closed.