Sponsoring

All In is continue op zoek naar sponsors. Door sponsoring kunnen de kosten om lid te worden van de vereniging laag blijven. Hierdoor kunnen minder bedeelde kinderen ook sporten, iets waar wij als vereniging erg veel waarde aan hechten, iedereen telt namelijk mee.

Sponsoring rond de velden

Onze honkbalvelden liggen op een unieke locatie aan de Kempen Campus te Veldhoven. Iedere schooldag fietsen ruim 2.500 leerlingen en personeel naar het Sondervick College. Ook fietsen er dagelijks nog eens ruim 300 sporters naar diverse sportverenigingen. Daarnaast worden er ook grote evenementen georganiseerd zoals de Veldhovense 10 miles en het Gala bal. Veel bezoekers dus en voor u een unieke kans om uw bedrijf te laten zien. All In heeft diverse vormen van sponsoring voor de kleine en grote portemonnee. Er hoeft dus niet meteen aan een hoofdsponsor voor de vereniging of afzonderlijke teams gedacht te worden. In folder kunt u lezen welke vormen van sponsoring mogelijk zijn.

Sponsoring met SponsorKliks

We doen als verenging ook mee aan SponsorKliks, door aankopen te doen via een speciale link steun je onze vereniging zonder extra kosten. Zo kan jouw vakantie ons enkele tientjes opleveren, kan jouw thuisbezorgd-bestelling een nieuwe honkbalbal zijn voor ons en kan je zelfs dingen bij Temu bestellen met een kleine bonus voor ons. Je leest alles over dit gratis programma op onze speciale sponsorkliks-pagina.

Volgende stappen

Wil je bijdragen aan de verenging met een eigen sponsorbord, wil je bijdragen aan een evenement door eten/drinken of iets anders te sponsoren, of heb je een ander idee? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Comments are closed.