Proeftraining bij All In

Honkbal is een van de meest uitdagende en tegelijkertijd leukste sporten in de wereld. Conditie, hand-oog co√∂rdinatie, kracht, snelheid, alle aspecten van sport komen er in voor, waardoor er ook voor elke speler een positie in het veld te vinden is waar hij/zij kan excelleren. 

Sporten in Veldhoven

Ben je op zoek naar een leuke teamsport in Veldhoven, op enkele minuten rijden van Eindhoven, Best en Eersel? Dan zit je bij honk- en softbalvereniging All In op de juiste plek! We hebben verschillende teams, voor elke leeftijdsgroep minimaal een. Hierdoor kan je altijd terecht bij All In, vanaf het moment dat je zes wordt tot het moment dat je besluit dat de tribune een betere plek is om te zitten tijdens een wedstrijd. 

Proeflessen

Om kennis te maken met honkbal kan je natuurlijk online onderzoeken hoe je honkbal speelt en wat de regels zijn, maar je kan ook mee komen doen met een proefles. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor enkele proeflessen. Je leert in een drietal traingingen de basics van het honkbalspel en maakt kennis met het team waar je in komt te spelen, mocht je besluiten lid te worden. Wil je eens komen kijken hoe het is om honkbal te spelen? Laat je gegevens dan achter in onderstaand formulier, dan reageren we zo snel mogelijk op je bericht!    Sporten in regio Eindhoven

    Honk- en softbalvereniging All In Veldhoven is niet alleen voor mensen die in Veldhoven wonen. Onze leden komen uit allerlei steden en dorpen in de regio. We hebben spelers die in Best wonen, mensen die elke keer uit Eindhoven komen, maar ook mensen die in Steensel en Eersel wonen. Onze velden liggen dicht bij de snelweg die Veldhoven verbind met omliggende dorpen, waardoor je altijd in enkele minuten van deur tot deur kan. Onze gezellige club staat open voor iedereen die honkbal een kans wil geven.

    Wat je moet weten nadat je lid bent geworden

    Natuurlijk zijn er enkele zaken die geregeld moeten worden wanneer je lid wil worden. We schrijven je bijvoorbeeld in bij de bond, je krijgt nog wat informatie over hoe een seizoen er uit ziet en je dient een wedstrijdtenue te kopen bij onze kledingafdeling. Enkele van deze zaken hebben we op deze pagina verzameld. Heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. En mocht je binnenkort een (proef)training hebben, dan kan je de vraag uiteraard aan de coach (of de coach van je zoon/dochter) stellen. 

    Comments are closed.