Lid worden & Lidmaatschap

Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.com.

Lid worden

Ben je na het bekijken van deze website of na het volgen van een paar proeftrainingen zo enthousiast geworden dat je ook wil komen soft- of honkballen? Of heb je een wedstrijd bezocht en ben je helemaal onder de indruk geraakt?

Om lid te worden van onze vereniging moet je het inschrijfformulier downloaden en (digitaal) inleveren bij onze penningmeester Peter de Vrieze, of bij je trainer/coach. Peter zorgt ervoor dat je ingeschreven wordt bij de KNBSB waarna je officieel lid bent en wedstrijden mag gaan spelen. Wanneer je persoonsgegevens wijzigen moet je dit doorgeven aan je trainer, die zorgt ervoor dat deze worden opgenomen in de ledenadministratie.

Aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier voor als je lid wilt worden van All In.
Aanmeldformulier Nederlands / Aanmeldformulier Engels

Trainingen

Trainen wordt van de lente tot de herfst buiten gedaan op ons veld aan de Knegselseweg in Veldhoven. Met je eigen team train je in de jeugdteams gedurende een uur, de oudere spelers trainen anderhalf tot twee uur, afhankelijk van hoe lang het licht is. Tijdens de wintermaanden wordt in de gymzaal op de Kempen Campus getraind. Hier lees je meer over onze trainingstijden.

Wedstrijden

Het wedstrijdseizoen van het honk- en softbal begint medio april en loopt door tot medio oktober. Afhankelijk van het aantal teams dat in jouw poule ingeschreven staat bestaat een competitie uit ongeveer achttien wedstrijden. Dat betekent dat er in de eerder aangegeven maanden bijna elke week een wedstrijd gespeeld wordt behalve in de zomerstop. De wedstrijden duren, afhankelijk van het team waarin je speelt, anderhalf tot twee uur.

De jeugdteams hanteren een roulatiesysteem waarbij de ouders om de beurt bij uitwedstrijden de teams heen- en terugbrengen. Dit systeem wordt bij vrijwel alle takken van sport gehanteerd en blijkt zeer effectief.

Wanneer je net lid bent geworden van All In kan het zijn dat je de eerste wedstrijden niet volledig mee mag doen. Je trainer bepaalt wanneer je het spel goed genoeg beheerst om mee te kunnen spelen zonder een gevaar te zijn voor jezelf en je teamgenoten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je meegaat naar de wedstrijden ook al kun je zelf niet meespelen. Niet alleen omdat je dan het spel beter leert kennen, maar ook je teamgenoten.

Contributie

Kijk op de pagina Contributie voor de actuele contributiegegevens.

Locatie van de vereniging

Het sportveld bevindt zich op de Kempen Campus aan de Knegselseweg in Veldhoven.

Clubkleding

Om wedstrijden mee te spelen heb je een tenue nodig dat je bij ons kunt bestellen. Het tenue bestaat uit een grijze broek, een wit ondershirt met zwarte mouwen, een zwart overshirt en een zwarte cap. Je moet zelf zorgen voor een handschoen, schoenen met noppen en zwarte sokken.

Uitschrijven

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je uit wil schrijven, vanwege een nieuwe baan, nieuwe studie, verhuizing of een andere reden. Om je inschrijving door te zetten willen we je vragen het uitschrijfformulier in te vullen. De penningmeester schrijft je dan uit bij de vereniging en bij de bond. 

Comments are closed.