Kleding bestellen

Op deze pagina kan je trainings- en wedstrijdkleding bestellen. Lees op de kleding-pagina welke wedstrijdkleding verplicht is in jouw team en leeftijdsklasse. De prijzen van alle kledingstukken vind je onderaan deze pagina.

Zodra je via onderstaand formulier een bestelling plaatst komt dit terecht bij Heidi, onze kledingcoördinator. Zij zal contact met je opnemen om een eventueel pasmoment in te plannen en om af te spreken wanneer je de kleding kan betalen (via pin) en ophalen. Mocht je vragen hebben over welke kleding je nodig hebt, of welke kledingstukken en maten we aanbieden, dan kan je altijd contact opnemen met je coach, of neem contact op met de kledingcoördinator via kleding@allinveldhoven.com.

Trainingskleding

We hebben onze eigen lijn trainings- en vrijetijdskleding. De kleding wordt speciaal voor ons gemaakt en gedrukt en heeft een hoge kwaliteit. We hebben truien, shirts, korte- en lange trainingsbroeken, een windbreaker en een tas, allemaal voorzien van het All In logo.

Wedstrijdkleding

Als je lid bent van onze vereniging ben je verplicht om tijdens wedstrijden de All In wedstrijdkleding te dragen. Het tenue bestaat uit verschillende delen, en onderaan deze pagina kan je lezen wat je in welk team nodig hebt. 

Bestelformulier

Als je onderstaand bestelformulier invult neemt onze kledingcoördinator zo snel mogelijk contact met je op over het eventueel passen, betalen en ophalen van de kleding. 

  Prijzen

  In onderstaande tabel vindt je de prijzen van de verschillende kledingstukken die we aanbieden. Betalen gaat via de pin bij het ophalen van de kleding.

  Wedstrijdkleding   Trainingskleding  
  Cap* €21.00 Shirt €12.50
  Jersey naam* €80.00 Hoodie €25.00
  Jersey* €57.50 Short (Korte trainingsbroek) €10.00
  Wedstrijdbroek* €60.00 Trainingsbroek €20.00
  Riem* €8.00 Windbreaker €40.00
  Sokken* €10.00 Rugzak €19.00

  Alle items met een sterretje zijn verplicht tijdens de wedstrijden, vanaf U21 dienen spelers een rugnummer en naam achterop het shirt te hebben, in de jeugd (U12/U15) spelen we zonder rugnummer en naam, omdat kinderen snel uit deze jerseys groeien.