Kleding

All In heeft naast ons prachtige wedstrijdtenue ook meerdere soorten trainingskleren, een hoodie een andere wedstrijdbenodigdheden in de verkoop. Op deze pagina lees je er meer over. 
 


Wedstrijdtenue

All In heeft een prachtig uniform van zeer goede kwaliteit. Als je lid wordt bij All In, kun je het uniform via het bestelformulier bestellen.
Toch kan het zijn dat je niet zeker weet welke maat je nodig hebt. Dan kan je contact opnemen met onze kledingafdeling. Je kan dan verschillende maten van het wedstrijdtenue komen passen en uitproberen welke maat je nodig hebt. Het is handig om kleding vroeg in het seizoen te bestellen, omdat het maken van de kleding wat tijd kan kosten. Wil je kleding later in het seizoen bestellen? Dan is dat uiteraard geen probleem, maar het kan dan zo zijn dat je wedstrijden in trainingskleren moet spelen.
 
Wil je kleding komen passen, of heb je een vraag? Stuur dan een berichtje naar kleding@allinveldhoven.com en dan neemt onze coördinator kleding (Heidi van Kollenburg) contact met je op om een afspraak te maken om de kleding te passen.
 

Trainingskleren

Naast de wedstrijdkleding hebben wij ook een eigen trainingskledinglijn. Deze lijn bestaat uit: T-Shirt, Hoodie, Shorts en een Trainingsbroek.
Ook is er een echte All In windbreaker, die de wind en regen zelfs op de guurste dagen tegenhoud. De trainingslijn sluit mooi aan op onze wedstrijdkleding en is gunstig geprijsd voor onze leden. Wil je een bestelling plaatsen? Vul dan onderstaand bestelformulier in. Heb je vragen, neem dan contact op met onze kledingscoördinator via het e-mail adres hierboven. 
 

Comments are closed.