Kleding

Wanneer je bij All In wedstrijden komt spelen heb je een wedstrijdtenue nodig, naast dit tenue hebben we ook een eigen lijn trainingskleren. Op deze pagina lees je alles over het wedstrijdtenue, de trainingskleding en wat je nodig hebt als je officieel mee komt spelen.

Wil je meteen een bestelling plaatsen, ga dan naar het bestelformulier kleding. Heb je een vraag en kan je hieronder niet het antwoord vinden, stuur dan een mailtje naar kleding@allinveldhoven.com, dan komt onze coördinator kleding er zo snel mogelijk op terug.

Wedstrijdkleding

Als je wedstrijden gaat spelen in een van onze teams, heb je een wedstrijdtenue nodig. Dit tenue, wat overigens ooit gekozen is tot een van de mooiste tenues van Nederland, kan je via de club bestellen. Je dient tijdens wedstrijden de volgende dingen te dragen: zwarte sokken die tot de enkels komen, een grijze honkbalbroek met zwarte riem, een zwarte All In jersey en zwarte All In pet. Al deze items zijn te bestellen via het bestelformulier op onze website, onze kledingcoördinator neemt dan contact met je op om een eventueel pasmoment in te plannen, en te bespreken wanneer je de kleding kan ophalen.

Er zijn ook nog wat specifieke regels omtrent kleding, zo dienen tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen, alle jongens/mannen een toque te dragen. Tijdens wedstrijden dienen spelers schoenen met noppen (dat mogen zowel voetbalschoenen als honkbalschoenen zijn) te dragen, om blessures te voorkomen. Voor spelers in het softbalteam gelden andere regels omtrent kleding, hiervoor kan je bij je de desbetreffende coach terecht.

Spelers in de jeugdteams (U12 en U15) dragen jerseys zonder naam of rugnummer. Spelers in de oudere teams (U21 en de heren-teams) dragen jerseys met rugnummer en achternaam. Een rugnummer kan je uitkiezen uit de lijst met beschikbare nummers zodra je kleding besteld.

Trainingskleding

Sinds een paar jaar hebben we als club ook een lijn trainingskleren. Deze zijn comfortabel, gaan lang mee en zijn gunstig geprijsd voor onze leden. We hebben een lange broek, korte broek, trui, t-shirt en windbreaker. Alle items zijn bedrukt met het All-In logo en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ook deze kleding is verkrijgbaar via de kledingafdeling, bestellingen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier.

Comments are closed.