Honkballen in Veldhoven

Honkbal is een sport die in Nederland enorm in de lift zit. Met een sterk nationaal team en enthousiaste spelers door het hele land is het een perfecte sport voor iedere leeftijdsgroep en voor elke speler, of je nou al jaren sport of net begint.

In Veldhoven zijn er veel verschillende sporten te vinden, van voetbal en hockey tot zwemmen en paardrijden. Hoewel er niet één sport is die voor iedereen perfect is, nodigen we je graag uit om eens te komen kijken of honkbal iets voor jou is, grote kans van wel namelijk! 

Buiten Sporten in Veldhoven

Honkbal is misschien niet de eerste sport waar je aan denkt als je een nieuwe sport wil proberen, maar we kunnen je verzekeren dat het een sport is waar je lang van zal genieten! Onze goed onderhouden honkbalvelden liggen op het terrein van de Kempen Campus en zijn makkelijk bereikbaar met de fiets en auto. Ook als je niet uit Veldhoven komt, maar bijvoorbeeld in Eindhoven of Eersel woont ben je bij ons van harte welkom. Alle teams trainen minimaal een keer in de week (lees hier meer over trainingstijden) en er worden meerdere activiteiten per jaar georganiseerd, zowel voor de hele club als voor specifieke teams en leeftijdsgroepen. 

Het mooie van honkbal is dat er veel meer bij komt kijken dan alleen kracht. Je moet inzicht hebben in het spel, kennis hebben van de regels en de motivatie om samen met je team een mooi resultaat te halen. En omdat je als team speelt is het helemaal prima als de een wat meer inzicht heeft, en de ander wat meer kracht. Zo vul je elkaar aan en vorm je samen één sterk team.

Sporten voor kinderen

Honkbal is niet alleen een leuke sport voor (jong)volwassenen, ook voor kinderen is het een uiterst leerzame sport. Door te spelen in een team leren kinderen het belang samenwerken en het belang van het vervullen van hun rol in dit team. Honkbal is daarom niet alleen de perfecte sport voor volwassenen, maar is ook de perfecte buitensport in teamverband voor kinderen.

Proeftraining bij All In Veldhoven

Ben je geïnteresseerd in het sporten bij de gezelligste honk- en softbalvereniging in van Brabant? Lees hier dan meer over het volgen van een proeftraining, of neem contact met ons op via het contactformulier hieronder.


    Comments are closed.