Honkballen in Eindhoven

Honkbal is een sport die in Nederland enorm in de lift zit. Met een sterk nationaal team en enthousiaste spelers door het hele land is het een perfecte sport voor iedere leeftijdsgroep en voor elke speler, of je nou al jaren sport of net begint.

In de regio van Eindhoven zijn er veel verschillende sporten te vinden, van beach-volleyball tot hockey en voetbal. Hoewel er niet één sport is die voor iedereen perfect is, komt honkbal aardig in de buurt. Je hebt er niet alleen kracht voor nodig, maar ook inzicht, motivatie en een beetje conditie. En omdat er zo veel verschillende posities in het veld zijn is er altijd wel een die aansluit bij jouw unieke combinatie van talenten. 

Bereikbaarheid vanuit Eindhoven

Sporten in Veldhoven klinkt misschien vreemd als je in Eindhoven woont, maar sportpark de Kempen Campus, waar de honkbalvelden van honk- en softbalvereniging All In zich bevinden liggen op nog geen twee minuten rijden van de snelweg richting Eindhoven. Meerdere leden, waaronder enkele coaches, reizen elke trainings- en wedstrijddag al tussen Veldhoven en Eindhoven.

Proeftraining bij All In

Ben je geïnteresseerd in het sporten bij de gezelligste honk- en softbalvereniging in de omgeving van Eindhoven? Lees hier dan meer over het volgen van een proeftraining, of neem contact met ons op via het contactformulier hieronder.


    Comments are closed.