Hoe word je vrijwilliger bij All In?

 

Wil je vrijwilliger worden bij All In? Fantastisch! Graag leggen we je uit hoe dat in zijn werk gaat.

 
Er is een onderscheid tussen vaste vrijwilligers en incidentele vrijwilligers. Beide hebben we nodig, maar incidentele vrijwilligers helpen bij tijdelijke activiteiten, bijvoorbeeld koffie schenken op de aankomende ALV. De vaste vrijwilligers zijn lid van een commissie of van het bestuur en dragen de zorg dat hun doelstellingen worden behaald.

Incidentele vrijwilligers.

Om een activiteit te ondersteunen kunnen we heel goed vrijwilligers gebruiken. Hiervoor dien je even contact op te nemen met het bestuur of de commissie die de activiteit in haar portefeuille heeft. Je kunt ook even een trainer of coach aanspreken, zodat zij je verder helpen.

Vaste vrijwilligers.

Binnen All In zijn een bestuur en een aantal commissies actief, zoals een Technische Commissie (die met name zorgt voor scheidsrechters, wedstrijden, materialen en trainers), een Activiteiten Commissie (waar het organiseren van bijvoorbeeld het Mixtoernooi opgepakt wordt), een Accommodatie Commissie (voor met name het veldonderhoud) en een PR en Sponsor Commissie (denk aan de nieuwsbrief, het sporttenue en het werven van sponsoren).
 
Deze commissies kunnen niet zonder vrijwilligers. Om hier deel van uit te gaan maken, zijn er drie stappen nodig.
 

Hoe word je een vaste vrijwilliger?

  1. Neem contact op met het bestuur of de betreffende commissie. Eventueel kan een trainer je verder helpen hierbij.
  2. Het team waar je deel van uit wilt gaan maken, neemt contact op met de voorzitter om dit kenbaar te maken en aan te geven wat de intentie is. Hierna kan het team je uitnodigen om een tijdje mee te draaien.
  3. Vanuit het bestuur zal na een proefperiode, waarvan de duur afhankelijk is van de taken, contact met je worden opgenomen om je welkom te heten en om een stukje administratieve taken af te handelen.
Vanaf dat moment ben je officieel lid van het team. Als vereniging streven we ernaar onze vrijwilligers een leuke bezigheid te geven die in dienst staat van onze leden, zodat het nog dankbaar is ook.
 
Als voorzitter wil ik je bedanken dat je overweegt om je als vrijwilliger voor All In in te gaan zetten; en natuurlijk nóg dankbaarder zijn als deze overweging leidt tot een actieve tijdsbesteding ten gunste van onze leden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Rob van Kollenburg
Voorzitter VHSV All In

Comments are closed.