De organisatie

All In bestaat uit verschillende commissies en wordt aangestuurd door het bestuur. Op deze pagina lees je alles over deze verschillende clubjes en wat ze doen. 

Wil je in contact komen met een specifiek persoon binnen de club, of heb je een algemene vraag, en kan je hieronder niet het juiste email-adres vinden? Mail dan naar info@allinveldhoven.com of gebruik het contactformulier, dan zorgen wij er voor dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Algemeen Bestuur

Het algemeen bestuur houdt zich bezig met alle bestuurszaken en zorgt dat de visie van de club wordt nageleefd. Het bestuur bestaat uit zes leden, die tijdens de jaarlijkse ALV worden verkozen. Momenteel bestaat het bestuur uit de volgende mensen.

Leden algemeen bestuur

Naam Functie
Annemiek Kleinhuis Algemeen Bestuurslid
Esmee Touwslager Secretaris
Peter Vrieze Ledenadministratie, Penningmeester
Rob Kollenburg Voorzitter

Het bestuur is momenteel op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om mee te helpen binnen de club, om sturing te geven aan de club en om belangrijke vraagstukken op te lossen? Stuur een mail naar bestuur@allinveldhoven.com en laat weten dat je graag zou helpen als algemeen bestuurslid.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van alle grote, club-brede evenementen. Zo zijn ze verantwoordelijk voor het jaarlijkse Mixtoernooi, de activiteit tijdens de ALV en de eindejaarsactiviteit. 

PR-Commissie

De PR-commissie is verantwoordelijk voor alle uitingen van de club buiten de club. Denk hierbij aan de website, social media, maar ook het laten bedrukken van banners, flyers en andere attributen. Ook de nieuwsbrief wordt door deze commissie in elkaar gezet. De PR-commissie is te bereiken op pr@allinveldhoven.com.

Technische Commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het technische beleid van de club. Hier vallen de aankoop van materialen en het inplannen van wedstrijden ook onder. De wedstrijdsecretaris is te bereiken op wedstrijdsecretaris@allinveldhoven.com. Vragen over de accommodatie kunnen worden gestuurd naar accommodatie@allinveldhoven.com

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent sponsoren. Denk hierbij aan het verstrekken van informatie aan geïnteresseerde bedrijven, het benaderen van potentiële sponsoren en het aanhouden van de al relaties met al aanwezige sponsoren. De sponsorcommissie is te bereiken op sponsoring@allinveldhoven.com

 

Alle medewerkers

Wil je een specifiek persoon bereiken? In onderstaande tabel vind je alle medewerkers van onze vereniging. 

Lijst van alle medewerkers

Naam Functie
Annemiek Kleinhuis Algemeen Bestuurslid
Esmee Touwslager Secretaris
Rob van Kollenburg Voorzitter
Wouter Hoex Technische Commissie
Hans de Vrieze Materiaalcommissaris
Peter de Vrieze Ledenadministratie, Penningmeester
Rob de Wit Communicatie Nieuwsbrief
Justin van Kollenburg Scheidsrechters coördinator

Comments are closed.