Honkbalclinics in Veldhoven

Wil jij een sportief vrijgezellenfeest, een leuk bedrijfsuitje of een andere groepsactiviteit? Of ben je geïnteresseerd in een honkbalclinic op jouw BSO, kinderdagverblijf of basis- of middelbare school? Bij All In Veldhoven geven we grote en kleine clinics, bij bedrijven, scholen en kinderdagverblijven.

Bij All In Veldhoven zijn we verliefd op honkbal, en die liefde delen we graag met jouw bedrijf, school of kinderdagverblijf. Dat doen we graag in de vorm van een clinic, bij ons op het veld, of bij jullie op locatie. Ben je geïnteresseerd? Neem dan vooral contact op via onderstaand contactformulier, dan denken we graag met je mee.


In de galerij hieronder staan enkele foto’s van clinics die we hebben gegeven op BSO’s en basisscholen in de regio Veldhoven.


Mogelijkheden

We bieden verschillende soorten clinics aan. Zo is er de mogelijkheid om de groep in twee groepen te verdelen en een honkbal- of peanutbalwedstrijd te spelen, als de tijd het toelaat zelfs met korte uitleg en warming-up. Uit ervaring weten we dat de kinderen de wedstrijdspanning vanaf de eerste minuut al voelen en alles op alles zullen zetten om met hun team te winnen. 

We bieden ook de mogelijkheid om verschillende stationnetjes te bouwen op het terrein, waar kinderen kunnen slaan, gooien, vangen en rennen. Zo maken ze kennis met alle aspecten van het honkbalspel en kunnen ze focussen op elk individuele aspect, terwijl er coaches van All In tips geven. Het is ook mogelijk om meerdere clinics te geven aan dezelfde groep, verspreid over meerdere weken. Wil je weten of we een clinic kunnen verzorgen op jouw school, opvang of voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier.  

Locatie

De clinics kunnen bij jou op locatie plaatsvinden, in een park om de hoek, maar ook bij ons op het honkbalveld. Dus wil je een sportieve honkbalclinic organiseren in Eindhoven, Veldhoven of een omliggend dorp, neem vooral contact op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Contact

Wil je meer weten over een de honkbalclinics die we geven? Gebruik dan onderstaand contactformulier om je specifieke wensen en behoeftes te bespreken.

     

     

    Comments are closed.