By

Promofilm All In Veldhoven

Clubnieuws

Na meerdere vergaderingen, een lange draaidag en veel computertijd, is het zo ver, de All In Promotievideo is af. Nu kunnen we nóg beter laten zien waarom honkbal de beste teamsport van Veldhoven is. 

Hoewel All In altijd al aanwezig was op Facebook en Instagram, is er enkele jaren geleden besloten om hier veel actiever mee bezig te zijn. Zo is er tegenwoordig de PR-commissie, waar de invulling van de nieuwsbrief, de website en de socials wordt besproken, worden er veel clinics gegeven in en rond Veldhoven en zijn we aanwezig bij sportevenementen in de buurt. 

Na een informatieve bijeenkomst van de honkbalbond (de KNBSB) over hoe je sociale media het beste in kan zetten als sportverenging, hebben we besloten een promotievideo te maken waarin we alle aspecten van honkbal kunnen laten zien.  

Comments are closed.