Een foto van meerdere vrijwilligers van honkbalverenging All In Veldhoven die de spelregels van het jaarlijkse mixtoernooi uitleggen

By

Nieuwsbrief 2024#2

Clubnieuws, Nieuwsbrief

Er is weer veel gebeurd in het tweede kwartaal van dit seizoen, de wedstrijden zijn goed onderweg, het mixtoernooi is gespeeld en nog zo veel meer. Hier lees je de tweede editie van 2024 van clubblad In’s and Out’s.

Deze uitgave lees je van alles en nog wat over de club. Je leert over Jenny, een speler, coach en vrijwilliger binnen de club. Je leert over de honkbalclinics die we geven in en om Veldhoven en uiteraard over de promotievideo waar afgelopen maand de beelden voor zijn opgenomen. Ook leer je nog wat over de sponsormogelijkheden die we bieden, en uiteraard is er weer een artikel over het mixtoernooi. Een volle editie weer, gelukkig kan je hem hieronder snel lezen.

Magazine All In Veldhoven 2024_02

Comments are closed.