Een foto van meerdere sponsorborden gemonteerd op de hekken van een honkbalveld in Veldhoven

By

Nieuwe sponsorborden toegevoegd

Clubnieuws

Er gebeurt veel bij all in, heel veel. Zo wordt er continue nieuw materiaal aangeschaft, worden er veel verschillende evenementen georganiseerd en wordt er nog altijd gespaard voor een nieuwe slagmachine en een eigen kantine.

Hoewel lidmaatschapskosten een belangrijke inkomstenbron zijn, zijn deze niet dekkend. Daarom hebben we veel verschillende manieren om extra inkomsten te genereren als club. Zo organiseren we clinics, waar we een bijdrage voor vragen, en kan je ons steunen door aankopen te doen via sponsorkliks. Maar een andere belangrijke inkomstenbron zijn de sponsorborden langs het veld. 

Van de gemeente mogen we namelijk de zijkant van beide velden gebruiken om reclame te maken voor supporters van onze club, en daar maken we natuurlijk graag gebruik van. Daarom zijn er dit voorjaar meerdere nieuwe sponsorborden opgehangen, zowel op het hoofdveld als op het jeugdveld. We zijn deze sponsors ontzettend dankbaar, en kunnen al onze leden aanraden om eens bij een van deze bedrijven langs te gaan. 

Een afbeelding van sponsorborden langs het jeugdveld, met ouders en fans op de voorgrond die kijken naar een wedstrijd

En ken jij nu ook mensen of bedrijven die ons zouden willen sponsoren, of misschien heb je zelf wel een bedrijf met een klein (of groot) marketingbudget, dan kan je op onze pagina over sponsormogelijkheden alles lezen over de verschillende opties die we kunnen bieden. Je kan natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Comments are closed.