By

Dit was het mixtoernooi 2024

Activiteiten, Clubnieuws

Afgelopen tweede pinksterdag was het weer zo ver, het jaarlijkse Mixtoernooi werd weer gespeeld. Ook dit jaar kwamen veel familieleden en vrienden van spelers mee om in teams te strijden voor de prijs “Beste mixtoernooi-team van 2024”, wie wil dat nou niet?

Net zoals vorig jaar waren er dit jaar acht verschillend teams, allemaal vernoemd naar Amerikaanse MLB-teams, die streden om de welbekende mixtoernooi-medailles. Alle teams speelde 5 wedstrijden en hadden twee rondes waarin ze “pauze” hadden. Maar een pauze tijdens het mixtoernooi is natuurlijk nooit echt pauze, want er stond natuurlijk weer een stormbaan, er werden verse hamburgers gebakken en dit jaar kon je zelfs met elkaar de strijd aangaan op een gladiatorenkussen. Genoeg te doen dus!

Het mixtoernooi was spannender dan ooit, want dit jaar eindigde de finale zowaar in een gelijkspel. Daarom hebben dit jaar alle kinderen van twee verschillende teams een medaille gekregen. Want uiteindelijk gaat het mixtoernooi niet om wie er wint, maar om de gezelligheid (sidenote: dit artikel wordt geschreven door iemand die nog nooit in de finale heeft gespeeld). Misschien is er volgend jaar weer één winnend team. En nu we het er toch over hebben, zet hem alvast in je agenda, op maandag 9 juni 2025 wordt mixtoernooi ’25 gespeeld, tot dan!

Comments are closed.