Een poster met 4 honkballers in tenue ter aankondiging van het mixtoernooi

By

Mixtoernooi 2024

Activiteiten, Clubnieuws

Tradities komen en tradities gaan, maar de traditie van het mixtoernooi, die zal altijd blijven bestaan! Daarom ook dit jaar op tweede pinksterdag, het All In Mixtoernooi!

Traditioneel op 2e pinksterdag (20 mei 2024), het jaarlijkse All In Mixtoernooi. Ben je lid van All In Veldhoven, en heb je familie/vrienden/buren/bekenden/… die je graag kennis wil laten maken met honkbal? Nodig ze dan uit om in jouw team te spelen tijdens het mixtoernooi! Je speelt samen verschillende wedstrijden tegen andere teams onder het genot van hamburgers, fris en verfrissende biertjes, om halverwege de middag te horen of je een plaats hebt gewonnen in de finale.  

Dat klinkt toch al gezellig? Meld je daarom snel aan door een mail te sturen naar secretaris@allinveldhoven.com, voor vragen over dit familietoernooi kan je ook altijd terecht bij je coach/trainer. En wil je teruglezen hoe het mixtoernooi er vorig jaar aan toe ging, lees dan vooral ons artikel over het mixtoernooi 2023 nog eens terug. Daar vindt je ook enkele sfeerbeelden van afgelopen jaar. 

Een poster met 4 honkballers in tenue ter aankondiging van het mixtoernooi

Comments are closed.