Uitnodiging voor het minugametoernooi en de ALV van 2024 voor leden van All In

By

All In Minigametoernooi en ALV 2024

Activiteiten, Clubnieuws

Net zoals elk jaar is er ook dit jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV) waar wordt besproken hoe het met de club gaat en hoe de komende periode er uit gaat zien voor de club.

De ALV wordt dit jaar georganiseerd door de activiteitencommissie en wordt gecombineerd met een fantastische activiteit, een minigametoernooi. Er zullen verschillende spelrondes worden gespeeld waarin punten te verdienen zijn, om zo uiteindelijk tot één winner te komen.  

En als dat alles nog niet genoeg was, er wordt ook gezorgd voor avondeten. Genoeg redenen om te komen dus! Meld je daarom aan door contact op te nemen met Esmee, dan weet de activiteitencommissie dat je er bij bent. Tot dan!

Uitnodiging voor het minugametoernooi en de ALV van 2024 voor leden van All In

Comments are closed.