Een tafel met alle vrijwilligers van All In tijdens het vrijwilligersuitje van 2023

By

Vrijwilligersuitje 2023

Clubnieuws

Net zoals vorig jaar, is er ook dit jaar een vrijwilligersuitje georganiseerd voor alle vrijwilligers binnen de club. Dit jaar is er een moord opgelost, tijdens een heus moordspeldiner.

Het vrijwilligersuitje van 2023 begon met een slechte mededeling: “De gezelligste honkbalvereniging van het land heeft ook dit jaar weer het grote mixtoernooi georganiseerd, waar alle leden van de club zich elk jaar met veel belangstelling voor aanmelden. Echter dit jaar werd op de afsluitende bbq net na de prijsuitreiking het dode lichaam van de kampioen Charlie Urbanie aangetroffen in de doucheruimte. Wie heeft deze gewetenloze moord op zijn of haar geweten?”. Iedere vrijwilliger kreeg een rol, deels gebaseerd op wat ze voor de club betekenden en wat ze leuk vonden. Zo was er Tim-Jan, een single man met een haat-liefdesrelatie richting de voorzitter, een mannenverslindster van jewelste (en beiden hoofdverdachten in de zaak).

Ook had je de tuinman, die het lichaam van Charlie had gevonden, en daarmee meteen verdacht was. De psychiater van de club wist veel over alle vrijwilligers te vertellen, misschien soms wel iets té veel. Er werd namelijk veel geroddeld tijdens deze denkbeeldige moordzaak. Iets wat het spel een stuk lastiger maakte.

Uiteindelijk bleek de jongste vrijwilliger van de club de schuldige, uit pure jaloezie had ze de wijn van de voorzitter vergiftigd, maar deze wijn werd vervolgens opgedronken door Charlie, die vreemd bleek te gaan met beide dames.

Het was een ontzettend geslaagd teamuitje en het was de perfecte manier om het seizoen af te sluiten met alle vrijwilligers.  Wil je nou volgend jaar ook bij het teamuitje zijn? Kijk dan eens op onze pagina “Hoe wordt je vrijwilliger“. Misschien ben je dan volgend jaar ook bij het teamuitje! Bekijk hieronder de foto’s van het teamuitje, of like de insta-post die van het uitje is gemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door honk&softbal vereniging All In (@all.in.veldhoven)

Comments are closed.