By

Nieuwsbrief 2023#3

Clubnieuws, Nieuwsbrief

Het is ondertussen al weer een tijdje geleden sinds de laatste nieuwsbrief, maar je hoeft niet langer te wachten, de derde nieuwsbrief van dit seizoen is uitgekomen. 

De nieuwsbrief is, net zoals altijd, per mail verstuurd naar alle leden van All In, maar je vindt hem traditiegetrouw ook onder dit artikel terug. De nieuwsbrief wordt naar het e-mailadres gestuurd dat in de ledenadministratie is opgegeven, dit kan dus een ander e-mailadres zijn dan jouw coach gebruikt.

In deze editie lees je onder over de verschillende trainingen die worden aangeboden in de winterperiode, over de succesvolle clinics die we afgelopen periode hebben gegeven op verschillende plekken, over de lasergamemiddag eind oktober, over softballcoach Marc en, last but zeker not least, over de kantine, naast nog heel veel andere leuke artikelen. Lezen dus!

Magazine All In Veldhoven 2023.3

Comments are closed.