By

Dit was de eindejaarsactiviteit 2023 – Lasergamen

Activiteiten, Clubnieuws

Na het succes van Ik hou van All In van vorig jaar, is er ook dit jaar door de activiteitencommissie een eindejaarsactiviteit georganiseerd. Dit jaar is er bloedfanatiek gelasergamed, zoals enkele weken geleden werd aangekondigd.

 

Vorig jaar was er “Ik hou van All In”, een kennisquiz waar vragen werden gesteld over honkbal, de vereniging, andere clubs en de trainers van de verschillende teams. Dit jaar is er fanatiek gestreden in een van de vele Veldhovense sporthallen, de hal waar over enkele weken de slagtrainingen weer beginnen. 

Er werd fanatiek gestreden tussen verschillende teams, de eerste twee uur waren gereserveerd voor de jongere teams, U12 en U15, terwijl het tweede deel van de dag gereserveerd was voor de oudere teams, U21, de seniorenteams en de softballers. Hoewel de deelnemers van het tweede deel van de dag wat meer tijd nodig hadden om warm te worden, bleken ze aan het eind van de dag bezweter dan de kinderen waren aan het begin van de dag. 

Tijdens beide speelhelften is er gezorgd voor snacks, drankjes en bittergarnituur, zodat alle spelers genoeg energie hadden om te lasergamen. 

Bij de jeugd hebben uiteindelijk alle teams even vaak gewonnen en verloren, maar bij de oudere teams bleek team groen uiteindelijk te sterk voor de andere teams, ook voor team geel, die tweede werden. 

Comments are closed.