By

De Eindejaarsactiviteit van 2023: Lasergamen

Activiteiten, Clubnieuws

De grote eindejaarsactiviteit van 2023 is bekend gemaakt! We gaan met z’n alle lasergamen in de Nuvoc-hal, dé hal waar de wintertrainingen worden gegeven.

 

Op zondag 29 oktober worden alle teams uitgenodigd om frustraties richting elkaar te uiten, niet verbaal, maar door middel van een heus lasergamegevecht. Lede van de jeugdteams kunnen tegen elkaar strijden, en later op de middag mogen de oudere teams tegen elkaar strijden.

Tijdens het spel kan je ook een ronde uitzitten, bijvoorbeeld om een hapje of drankje te kopen. Daarmee ondersteun je meteen de activiteitencommissie voor het organiseren van activiteiten zoals deze.  

Op onderstaande flyer staan alle details nog eens samengevat. Mocht je willen komen, vergeet je dan niet aan te melden bij de secretaris. Tot dan!

Flyer Lasergame toernooi All In 2023

Comments are closed.