By

Honkbal op de Veldhovense Sportmarkt 2023

Clubnieuws

Net zoals vorig jaar, stonden we ook dit jaar op de Veldhovense sportmarkt met een stand vol honkbalartikelen. 

Er was een paaltje waar kinderen konden slaan, een netje waar je in kon gooien en uiteraard enkele enthousiaste vrijwilligers die alle voorbijgangers maar al te graag vertelden hoe leuk honkbal is. Ook was er een grote marktkraam waarin allerlei honkbalattributen lagen.

 

Ook dit jaar was de sportmarkt weer een groot succes, er zijn veel nieuwsgierige kinderen langsgelopen die alles wilden weten van de mooie honkbalsport. Deze hebben allemaal een kaartje gekregen met informatie over de vereniging, en uiteraard een stempel. Want met voldoende stempels was een prijs op te halen bij de stand van Intersport. En hoewel honkbal natuurlijk een fantastische sport is, is het krijgen van een prijs misschien nóg lekker.

Ben je dit jaar langs onze stand gelopen en wil je nog wat meer informatie, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze site. Mocht je daarna nog vragen hebben, stel je vragen dan gerust via onze contactpagina

 

Een foto van een marktkraam met verschillende honkbalattributen, op de Veldhovense sportmarkt in 2023 Een foto van een slagpaal met helm en honkbalknuppel

Comments are closed.