selective focus photography of person holding baseball bat

By

Het nazomerseizoen is begonnen

Clubnieuws

Het is alweer september, dat betekent dat de zomervakantie helaas weer voorbij is, maar gelukkig houdt dat ook in dat het tweede deel van het honkbalbalseizoen is begonnen!

Ondertussen lopen we al een beetje achter de feiten aan, want de eerste wedstrijden zijn al eind augustus gespeeld, direct na de zomerstop. We zitten nu ongeveer op twee derde van honkbalseizoen 2023, dus het is tijd voor een kleine nazomerupdate. En wees niet getreurd, want ieder team heeft nog genoeg wedstrijden op de agenda staan. 

Werkzaamheden in de vakantie

Ondertussen is in de vakantie een hoop gebeurd. Vlak vóór de vakantie is de tweede nieuwsbrief van dit jaar verstuurd, heeft de activiteitencommissie het een en ander voorbereid en zijn alle wedstrijden die na de vakantie gespeeld gaan worden op de website gezet. 

De komende maanden komen er nog veel leuke dingen aan. Zo worden er nog veel wedstrijden gespeeld op onze velden, gaan verschillende teams nog een teamuitje organiseren en staat er nog een eindejaarsactiviteit op de planning. 

Honkbalclinics en Proeftrainingen

Ondertussen zijn we hard bezig met het organiseren van honkbalclinics op verschillende kinderdagverblijf, basis- en middelbare school in de regio, heb je hier nou ook interesse in? Bekijk dan onze pagina over onze te gekke honkbalclinics voor kinderen

En heb je dit alles gelezen en lijkt je het leuk om een keer mee te trainen? We hebben teams in elke leeftijdscategorie, waar je altijd welkom bent. Lees hier meer over het volgen van een proeftraining.

Tot zo ver deze update, hopelijk tot snel op of naast het honkbalveld. 

Comments are closed.