Een pupillenspeler probeert een speler uit het seniorenteam uit te tikken tijdens het jaarlijkse mixtoernooi

By

Dit was het All In Mixtoernooi 2023

Activiteiten, Clubnieuws

Traditiegetrouw werd ook dit jaar op Tweede Pinksterdag het Mixtoernooi gespeeld, hét moment om aan al je vrienden en familieleden te laten zien wat honkbal nou precies is.

Het is alweer een week geleden dat het Mixtoernooi is gespeeld, en het was een Mixtoernooi als geen ander. Er is in de tientallen jaren dat het toernooi wordt georganiseerd nog nooit zó hard gestreden om de beker, de vonken vlogen er letterlijk van af. De wedstrijden waren echter niet het enigste waar de vonken van af vlogen, het nieuwe type hamburger van de groothandel bleek namelijk iets vetter dan de hamburgers van de afgelopen jaren, maar daar hebben we van geleerd.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen werd er dit jaar voor gekozen om acht verschillende teams te maken, allemaal vernoemd naar Amerikaanse clubs. Elk team speelde zes wedstrijden, in de hoop de finale te mogen spelen. Het winnende team ging naar huis met een prachtige beker, een medaille voor elke speler en natuurlijk de eer. Naast de wedstrijden kon er gestreden worden op de stormbaan, kon je laten meten hoe hard je gooit en kon je, zoals elk jaar, versgebakken broodjes hamburger en frikandel bestellen bij de barbecue, die de leden van de activiteitencommissie al om 08:00 ‘s-ochtends (ik herhaal: acht uur ‘s-ochtends, op een vrije dag!) hadden neergezet. 

Met het enthousiasme van alle aanwezigen, het fantastische weer, de overheerlijke snacks en de spannende wedstrijden kon het niet anders dan een fantastisch Mixtoernooi worden. Volgend jaar zijn we er weer, zelfde tijd, zelfde datum, tot dan!

Naast alle goede herinneringen die we aan de dag hebben overgehouden, zijn er ook foto’s gemaakt door een fotograaf. Op de foto’s hieronder kan je terugkijken op het All In Mixtoernooi 2023.

Comments are closed.