By

Nieuwsbrief 2023#1

Nieuwsbrief

Terug van weggeweest, de “In’s and Out’s”, het clubblad van All In Veldhoven. In de eerste uitgave van dit seizoen blikken we terug op de seizoensstart en wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Iedereen die al enige tijd bij de club zit kent het clubblad nog wel, een tijdschrift wat enkele keren per jaar werd uitgebracht onder alle leden van All In Veldhoven. Omdat het veel tijd kostte om nieuwe artikelen te schrijven, moppen te verzamelen, foto’s te maken en weetjes op te zoeken is er een paar jaar geleden besloten het tijdschrift even op pauze te zetten. De laatste tijd kwam het clubblad echter steeds vaker weer ter sprake, en zo is er enkele maanden geleden besloten het tijdschrift nieuw leven in te blazen. Met een hele club mensen verzamelen we nu elke week nieuwe weetjes, nieuwe verhalen en nieuwe foto’s om iedereen binnen de club op de hoogte te houden.

Met grote trots presenteren wij dan ook het vernieuwde clubblad, In’s and Out’s. Alle leden hebben hem via de mail gekregen, maar heb je deze niet gekregen, of ben je benieuwd naar wat er allemaal binnen de club gebeurt en ben je nog geen lid? Lees dan snel hieronder de eerste editie van 2023.

Magazine All In Veldhoven 2023.1

 

Comments are closed.