Een groep kinderen luistert naar een coach tijdens een honkbalclinic

By

Koningsspelen 2023

Clubnieuws

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd om een honkbalclinic te komen geven tijdens de Koningsspelen van een Veldhovense basisschool. Naast een sportieve middag, was het ook een goede voorbereiding op het jaarlijkse Veldhovense peanutbaltoernooi.   

Net zoals vorig jaar waren we ook dit jaar weer uitgenodigd om een honkbalclinic te verzorgen bij de Koningsspelen van een basisschool in Veldhoven.  Bijna alle klassen uit de bovenbouw kregen 45 minuten de tijd om kennis te maken met het honkbalspel.

Omdat we in 2022 ook een clinic hebben gegeven, konden we bij iedere klas na 3 minuten uitleg beginnen met een lekker lang potje honkbal. Dankzij de enthousiaste vrijwilligers, het goede weer en de gemotiveerde kinderen hebben we er weer een leuke dag van kunnen maken. 

Een trainer legt uit hoe je de bal moet slaan

Een groep kinderen luistert naar een coach tijdens een honkbalclinic

Comments are closed.