By

Openingswedstrijd 2023: Wedstrijd, BBQ en plezier

Activiteiten, Clubnieuws

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een activiteit georganiseerd rond de openingswedstrijd van een seniorenteam. Dit keer wordt de BBQ aangestoken op zondag 23 april, om 14:30.

Vorig seizoen is er voor het eerst in lange tijd, na twee lange coronajaren, weer een openingswedstrijd georganiseerd. Het eerste en tweede seniorenteam speelde op dezelfde dag een thuiswedstrijd, toevallig op de eerste dag van het seizoen. Dat moest gevierd worden!

Omdat dit evenement afgelopen jaar zo’n succes was, wordt het in 2023 herhaald. Het eerste seniorenteam speelt op zondag 23 april een wedstrijd tegen Maastricht, om 14:30. Iedereen is uitgenodigd om deze wedstrijd te komen kijken, onder het genot van een drankje of een vers gebakken hamburger (waarmee je automatisch ook de kantine dichterbij brengt). De eerste bal wordt gegooid door een van de pupillen en er zal genoeg te beleven zijn om het veld. We nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen, ook als je nog geen lid bent, of net een paar proeftrainingen hebt gehad.

 

Comments are closed.