Foto van de line-up van de eerste oefenwedstrijd van het Pupillenteam

By

Het honkbalseizoen is weer begonnen

Clubnieuws

Na maanden binnen te hebben getraind, kunnen we eindelijk weer buiten honkballen. Het weer was goed, de sfeer was goed en de teams waren goed. Hieronder lees je alles over de eerste oefenwedstrijden van alle teams van All In Veldhoven.

Pupillen/U12

Het pupillenteam (ook wel U-12, “under 12”) trapte op zaterdag het zomerseizoen af met een oefenwedstrijd tegen Jeka. Beide teams hadden een sterk team waarmee werd gestreden om de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen te winnen. Na enkele inningen bleek het u12-team van honk- en softballvereniging All In Veldhoven te sterk voor Jeka. Door meerdere goed uitgevoerde veldacties en slagballen wisten de jongens en meiden uit Veldhoven de wedstrijd te winnen met 7-2.

Foto van de line-up van de eerste oefenwedstrijd van het Pupillenteam

Foto van de line-up van de eerste oefenwedstrijd van het Pupillenteam

Aspiranten/U-15

Het aspirantenteam (U-15) had enkele uren na het pupillenteam een oefenwedstrijd tegen de Starlights uit Schijndel. Leuk, omdat het de eerste keer op gras honkballen was in maanden, maar ook spannend, omdat een groot deel van het team pas een paar maanden meespeelt en is doorgeschoven vanuit de pupillen. Maar het resultaat liegt er niet om, ook het aspirantenteam heeft met 11-4 gewonnen.

Aspiranten van All In geven high-fives aan de tegenstander na hun eerste oefenwedstrijd van 2023

High Fives om de spannende wedstrijd mee af te sluiten.

Junioren/U-21

Het juniorenteam (U-21) speelde, net zoals de aspiranten, tegen de Starlights. Maar zij mochten in de vroege ochtend de tocht naar Schijndel maken. De spelers in dit team kennen elkaar ondertussen al jarenlang en weten dus wat ze van elkaar kunnen verwachten. Dit, gecombineerd met de expertise van de coaches en een invaller van de aspiranten, resulteerde in een fantastische winst voor de honkballers uit van All In Veldhoven.

Senioren 1

Het eerste seniorenteam speelde tegen de Moorfielders uit Ede, een spannende wedstrijd die uiteindelijk met 11-7 is gewonnen door de Veldhovense Sportclub. Ook de senioren moesten even wennen aan het grasveld, maar ze lieten al snel zien wat ze waard zijn. Leuke bijkomstigheid was enkele oude bekenden die tegenwoordig studeren in Wageningen en bij het Edese honkbalteam spelen.

Senioren 2

De line-up van het tweede senioren-team na de eerste oefenwedstrijd van het seizoen

De line-up van het tweede seniorenteam na de eerste uitwedstrijd van het seizoen

Het tweede seniorenteam mocht op zondagochtend ook uitrukken naar Schijndel, om tegen een seniorenteam van de Starlights te spelen. Hoewel de sfeer er al vanaf het begin in zat en er gedurende de wedstrijd steeds meer acties plaatsvonden en punten werden gescoord door All-In, lukte het ons team helaas niet om met een winst terug naar de honkbalvelden in Veldhoven te keren.

 

Meer informatie

Wil jij nou ook eens meetrainen met een van de bovenstaande teams? Of wil je meer informatie over honkballen in Veldhoven? Kijk dan eens naar de pagina over het volgen van een proeftraing bij All In Veldhoven. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed.