Een groep kinderen luistert naar een coach die een honkbalclinic geeft tijdens koningsdag

By

Honkbalclinic SportBSO Veldhoven

Clubnieuws

Wij vinden honkbal natuurlijk de leukste sport ter wereld, en dat plezier geven we graag door! Daarom gaven we vorige week een heuse honkbalclinic aan de kinderen van BSO de Sportstuif in Veldhoven. 

Om de kennis over honkbal en onze club in de regio te vergroten, hebben we op een zonovergoten middag een leuke honkbalclinic gegeven aan de kinderen van de Sportstuif in Veldhoven, een BSO waar sporten en beweging centraal staan. Hier hebben we in een kleine twee uur aan tientallen kinderen uitgelegd wat honkbal is, hoe je het speelt en hoe een wedstrijd er uit ziet. Vervolgens hebben we alle kids verdeeld over twee teams, welke vervolgens een verhit potje honkbal tegen elkaar hebben gespeeld. 

De BSO heeft er ook een leuk stuk over geschreven op hun blog. Wil jij nou ook zo’n honkbalclinic voor jouw BSO, sportclub of misschien wel voor een hele school, bijvoorbeeld tijdens de Koningsspelen, neem dan contact met ons op! We delen het plezier van honkbal graag met jullie tijdens een leuke clinic. 

Comments are closed.