By

Vrijwiligersuitje 2022

Clubnieuws

Honk- en softbalvereniging All In zou niet kunnen bestaan zonder de vele vrijwilligers die elke dag van het jaar klaarstaan voor alle leden en ouders.

Om de vrijwiligers te bedanken voor al het werk wat ze dit jaar vrijwillig hebben verzet, is er ook dit jaar weer een vrijwiligersuitje georganiseerd. Dit jaar is er in het centrum van Eindhoven een ware strijd gestreden tussen de vrijwiligers, er is namelijk onderzocht wie “Alles kan”, ofwel, wie de Alleskunner is. Dat bleek uiteindelijk een team waar de schrijver van deze post niet in zat, dus wie uiteindelijk gewonnen heeft, daar gaan we het niet over hebben. 

Wel zijn er nog wat foto’s genomen van de avond, dus hierbij: de foto’s.  

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door honk&softbal vereniging All In (@all.in.veldhoven)

 

Comments are closed.