By

Kom je mee Beeballen in januari?

Clubnieuws

Heb jij al een honkbal onder je kerstboom?

Ben jij tussen de 4 en 8 jaar oud en zou je honkbal wel eens willen uitproberen? Kom dan in januari naar de Beeball clinic van All In Veldhoven en train vier maandagen gratis mee.

Beeball clinic

Tijdens de clinic gaan we spelenderwijs oefenen met gooien, vangen met een handschoen, slaan met een knuppel en rennen rond de honken. De eerste drie weken trainen we de basis, de FUNdamentals van het honkballen. Spelplezier en samenspel staat voorop. De vierde week sluiten we af met een wedstrijd. Dan weet je meteen hoe gaaf deze sport is!

Kom je ook mee Beeballen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@allinveldhoven.nl om je aan te melden. Zonder aanmelden langskomen mag overigens ook. Je hebt alleen een trainingsbroek, t-shirt / trui, sportschoenen voor binnen en goede  zin nodig. Voor handschoenen, knuppels en ballen zorgen wij!

Wanneer: 9, 16, 23 en 30 januari

Tijd: Van 18.30 – 19.30

Waar: Sporthal Kempen Campus Veldhoven 

Comments are closed.