By

Dit was Ik hou van All In, de eindejaarsactiviteit van 2022

Activiteiten, Clubnieuws

Elk team heeft natuurlijk elk jaar een teamuitje, maar dit jaar is er voor gekozen om ook een gezamenlijke afsluiting te organiseren, onder de noemer “Ik hou van All In”. 

Tijdens twee verschillende sessies zijn alle leden van de club de kleren van het lijf gevraagd. De pupillen kregen vragen over de club, honkbal in het algemeen en clubs in de regio, moesten nadenken over welke liedjes ze hoorden en speelden “Geen ja, geen nee”. De oudere teams kregen later in de avond dezelfde vragen, samen met vragen die alleen de échte diehards zouden kunnen beantwoorden. 

Uiteraard waren er gedurende het evenement drankjes en werd er de traditionele schaal bittergarnituur geserveerd. Het was een ongelofelijk geslaagd evenement, en vraagt om een vervolg aan het einde van volgend seizoen.

 

Comments are closed.