NK Little League 2022 – Inschrijving geopend

Clubnieuws

De regio coördinator Little League Рregio 3 wil jullie graag op de hoogte stellen dat inschrijving voor het NK Little League weer geopend is. Inschrijven voor Little League staat open voor alle spelers geboren tussen 1 september 2005 en 31 augustus 2012.

Het NK Little League is een geweldig leuk evenement waarbij spelers vanuit heel Nederland in regio teams tegen elkaar spelen. Het is een geweldige ervaring voor de spelers. Het geeft ze de kans om nieuwe vrienden te maken en te spelen met en tegen de beste honkballers van Nederland in hun leeftijdscategorie. Mocht het NK gewonnen worden dan is zelfs het vooruitzicht op een EK en eventueel een WK in Amerika. Meer informatie kun je vinden op www.nklittleleague.nl

Spelers worden ingedeeld op basis van hun woonplaats. Veldhoven valt in regio 3, deze regio bestaat uit de driehoek, Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. De organisatie in deze regio wordt gedaan door de South East Sharks. Deze organisatie is niet gebonden aan een club, maar bestaat uit een aantal honkbal coaches en ouders van meerdere clubs in de regio.Het afgelopen jaar zijn er meerdere inschrijvingen geweest van spelers van All In. Het zou leuk zijn als er ook dit jaar weer spelers van jullie club meedoen.

Comments are closed.