Test de spelregelkennis van jouw teamleden via Honkbal-Softbal Masterz!

Activiteiten, Clubnieuws

Honkbal en softbal zijn fantastische sporten en worden nóg leuker als je als beoefenaar de spelregels perfect beheerst! Als trainer/coach kun je met jouw voorbeeldfunctie je spelers en speelsters inspireren en motiveren!

Onze website www.honkbal-softbalmasterz.nl is namelijk compleet vernieuwd, waarop je via allerlei quizvragen je spelregelkennis kunt testen. Als ultieme beloning kun je daar je met jouw kennis je Spelregelbewijs halen! Wie behaalt er als eerste van jouw team zijn of haar Spelregelbewijs?

Motiveer elkaar en maak er een challenge van: wie slaagt er als eerst? Het zou helemaal tof zijn als iedereen van jouw team nog vóór het seizoen slaagt, zodat jullie scherper dan ooit het veld betreden voor de eerste wedstrijden!

Oefen op een leuke manier!

De website is gericht op jeugd in de leeftijd van 14-18 jaar. De website, met aantrekkelijke beelden en begrijpelijke taal, is natuurlijk ook te gebruiken voor andere leeftijdsgroepen. Iedereen kan zijn of haar Spelregelbewijs halen! Via Masterz oefen je de spelregels op een leuke manier. Je leert veel over de sporten en hier heb je in het veld profijt van! Bovendien krijg je meer begrip voor beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast draagt het kennen van de regels bij aan een sportiever spelverloop en een veiliger sportklimaat.

Stappenplan

Om je spelregelbewijs te kunnen behalen, moet je eerst de vijf oefenlevels voorafgaand aan de eindtoets doorlopen. Ga naar onze speciale Masterz- pagina en volg het stappenplan om in te loggen. Daar vind je het antwoord op enkele vragen over Masterz. Daarna kan je aan de slag gaan met je Spelregelbewijs.

Veel succes!

Ga naar www.honkbal-softbalmasterz.nl.

Geslaagd? Deel het met ons!

Heb jij je Spelregelbewijs gehaald? Laat het zien op één van onze social media kanalen.

Comments are closed.