Algemene Ledenvergadering 13 maart Digitaal

Activiteiten, Clubnieuws

Beste leden, oud-leden en / of ouders van leden,

Ook dit jaar vindt onze ALV plaats, op zaterdag 13 maart, maar dit jaar in een ander jasje dan anders, namelijk online via teams. Het bestuur hoopt op jullie digitale aanwezigheid vanuit jullie eigen huis bij onze ALV.

Er zijn een aantal belangrijke punten te bespreken, waarbij we jullie mening/stem nodig hebben, nl:

  • update beleidsplan Grand slam
  • herverkiezing van bestuur
  • keuze uit enkele begrotingsvoorstellen

In het mailtje wat jullie zaterdag 13 februari hebben ontvangen staat het je aan- of afmelding kunt doorgeven. In de week vooraf aan ALV ontvang je de digitale uitnodiging met de agenda. We gaan om 19.30 starten, dus zorg dat je dan ingelogd klaar zit.

Comments are closed.