We mochten honkballen!

Clubnieuws

Beste All In-er,

Op 13 oktober is de persconferentie geweest n.a.v. de laatste COVID-19 cijfers. Als uitkomst hiervan is het sporten voor amateurs van >18 jaar volledig verboden, evenals het spelen van wedstrijden voor spelers van 18 jaar en jonger. Zij zouden wel mogen trainen.
Dit alles gaat in vanaf woensdag 14 oktober 22:00

Gekeken naar de status van ons seizoen, betekent het dus dat de paar resterende wedstrijden vanuit de KNBSB niet meer gespeeld gaan worden. Ook trainingen voor (oudere) junioren, senioren en softbal zijn vanaf morgen niet meer toegestaan. Omdat de jeugd nog wel zou mogen trainen, hebben we hier als bestuur en TC een standpunt over ingenomen.

Besloten is om vanaf vandaag (woensdag 14 oktober) 22:00 het seizoen voor ALLE TEAMS STOP TE ZETTEN en wel om de volgende redenen:

  • De hierboven vermeldde richtlijnen vanuit de overheid
  • Minimaliseren van transportbewegingen en contactmomenten
  • Het is steeds vroeger donker, waardoor er niet meer veilig en goed getraind kan worden op het jeugdveld
  • De temperatuur en weersomstandigheden worden steeds slechter
  • Er zijn geen wedstrijden meer, dus enkel trainen om te trainen zou overblijven voor één of twee keer

Wat dit voor gevolgen heeft voor de zaaltrainingen wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Mogelijk zullen deze pas in januari weer gaan starten en slaan we de hitting school in november over.
Als club gaan we er van uit dat iedereen dit begrijpt en respecteert.
Echter zijn we dankbaar dat we toch nog een (ingekort) seizoen hebben gehad en in de zomermaanden wel lekker op het veld zijn geweest. Daar zag het er in het begin van het jaar niet naar uit.

Namens bestuur en TC willen we jullie allemaal (trainers, spelers, ouders, vrijwilligers) bedankt voor het flexibel zijn en meedenken in dit rare seizoen.
We hopen dat als we ons allemaal goed aan de richtlijnen blijven houden, we gezond blijven en in seizoen 2021 weer onze mooie sport mogen beoefenen.

Comments are closed.