BIXIE 2020 WINTERSCHOOL

Activiteiten

Wil jij ook lekker blijven trainen in de winterstop? De trainers van Bixie staan te trappelen om je ook deze winter weer te helpen je honkbal skills te verbeteren tijdens de Winterschool in Eindhoven.

​Voor wie is de Winterschool bedoeld?

De Winterschool is een breedtesport-activiteit tijdens de winterperiode waarvoor iedereen zich kan inschrijven, zowel beginners als gevorderden. De trainingen worden verzorgd door ervaren instructeurs die veel verstand hebben van honkbal. In regio Zuid-Nederland organiseert Bixie Baseball het programma onder leiding van de ervaren spelers en trainers Koen Postelmans, Ben van Dulken en Dick van Heesch.

Deelname

Speel je honkbal en ben je geboren in 2005 t/m 2012? Schrijf je dan snel in voor de Winterschool! Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 130. Vol is vol!

Data en locatie

Zaterdagen: 7, 14, 21, 28 november, 5 en 12 december 2020. Tussen 9.00 en 15.00 uur, in blokken van 1,5 uur.
​Locatie: Sporthal Tivoli, Geert Grootestraat 72, Eindhoven
Let op: alleen 7 november zijn we in Sporthal de Achtste Barrier, Savoiepad 1, Eindhoven

Programma

De trainingen zijn op 6 achtereenvolgende zaterdagen en duren ca 80 à 90 minuten. Er worden vier groepen gemaakt, ingedeeld in de tijdsblokken. De indeling wordt gemaakt door Bixie Baseball. Je kunt kiezen voor de onderdelen Pitching, Catching of Fielding. Tijdens de onderdelen Catching, Pitching en Fielding wordt ook Hitting behandeld.

Talenten

Dit jaar hebben we ook een Nivo Plus groep voor gevorderden. Dus speel je in een eerste klasse team of honkbal je langer dan 5 jaar dan is dat wat voor jou! Je kunt je voorkeur opgeven en Bixie kijkt wat het beste bij je past en maakt uiteindelijk de groepen.

​Kosten

U betaalt 95 euro voor zes trainingen op één onderdeel. Bij elk onderdeel wordt ook aandacht besteed aan hitting.

Inschrijving

De inschrijving sluit 25 oktober 2020​
De inschrijving bestaat uit 2 delen:
1. het inschrijfformulier invullen : https://www.bixiebaseball.com/inschrijfformulier.html
2. de betaling voldoen

Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierop staat nog niet de indeling vermeld. Daarover krijgt u pas een week van tevoren een bericht van de locatie-coördinator. Indien u geen bevestiging van inschrijving ontvangen hebt, kunt u via activiteiten.bixie@gmail.com​ navraag over de inschrijving doen.

De inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt op rekeningnummer NL14INGB0002313897 ten name van Stichting Bixie Baseball, o.v.v. Winterschool 2020 en de naam van de honkballer. Er zijn 130 plekken voor de winterschool, en spelers worden geplaatst op basis van “first come, first serve” waarbij gekeken wordt wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

De indeling wordt na de sluitingsdatum gemaakt door coördinator Dick van Heesch. Als u vragen heeft over de indelingen, dan kunt u contact opnemen met Dick via activiteiten.bixie@gmail.com
​Bij indeling van de groepen wordt er zo goed mogelijk rekening gehouden met de leeftijd/vereniging.

Comments are closed.