Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt dat alle kinderen kunnen sporten

Clubnieuws

Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor deze kinderen de contributie of het lesgeld voor sport en cultuur zoals honkbal, softbal, voetbal, dansen, judo of muziek.

Als gevolg van de coronacrisis hebben steeds meer gezinnen te maken met geldzorgen. Kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar het honkbalveld, voetbalveld, de dansschool, judovereniging of muziekles gingen, staan mogelijk snel aan de zijlijn. Hun ouders kunnen de contributie of het lesgeld niet meer betalen.

Ken je een kind dat hulp nodig heeft? Of wil je helpen? Ga naar magikweermeedoen.nl. Zo weten ouders van ons bestaan, kunnen leerkrachten, buurtsportcoaches, schuldhulpverleners en andere professionals een aanvraag voor een gezin doen. Ook kun je als particulier doneren.

 

Comments are closed.