Magazine All IN nr. 1 – 2020

Activiteiten, Clubnieuws

Beste All In leden, ouders en verzorgers,

Hierbij een nieuwe uitgave van In’s & Out’s nr. 1 | seizoen 2020. Helaas zijn we nog steeds niet van start gegaan met het nieuwe (buiten)seizoen. Door het coronavirus liggen alle sporten(evenementen) stil en dat is erg jammer.

Zeker nu we weer volop geladen zijn met energie. En die energie willen we heel graag kwijt op onze tegenstanders. Natuurlijk hoef je niet stil te zitten. Op facebook staat een filmpje hoe je toch je oefeningen kunt maken. Door het coronavirus hebben we ook ons jubileum uit moeten stellen tot volgend jaar.

Het ‘All-in Mixt baseball toernooi’ gaan we proberen te verplaatsen naar het einde van het seizoen. Het zou jammer zijn als dit komt te vervallen. Natuurlijk staat en valt alles met het coronavirus.

We houden jullie op de hoogte.

Namens het hele All-in team, Zorg voor elkaar en blijf gezond,

Magazine All IN nr. 1 - 2020

 

 

Comments are closed.