Afgelasting sportactiviteiten

Clubnieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van VHSV All In,

De COVID-19 regels worden steeds verder aangescherpt. Inmiddels heeft ook het NOC*NSF en de honk- en softbalbond KNBSB geadviseerd om alle sportactiviteiten, waaronder trainingen en wedstrijden, deze maand af te blazen.

Als club volgen we het advies en de richtlijn van de KNBSB, waardoor we het besluit hebben genomen om alle trainingen en wedstrijden voor de gehele maand maart te moeten afgelasten.

Dit is uiteraard jammer, maar onontkoombaar gezien de huidige situatie in Nederland, maar zeker ook wereldwijd. We gaan er van uit dat jullie begrip hebben voor de situatie en de keuze die we genomen hebben. Mochten er naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen zijn, staan we jullie graag te woord.

Blijf fit en gezond en dan hopen we in april weer met z’n allen te kunnen honkballen!

Rob van Kollenburg, voorzitter VHSV All In

Comments are closed.