Bixie Baseball 2019 Winterschool

Activiteiten, Clubnieuws

Wil jij ook lekker blijven trainen in de winterstop? Onze trainers staan te trappelen om je ook deze winter weer te helpen je honkbal skills te verbeteren tijdens de Winterschool in Eindhoven.

​Voor wie is de Winterschool bedoeld?
De Winterschool is een breedtesportactiviteit tijdens de winterperiode waarvoor iedereen zich kan inschrijven, zowel beginners als gevorderden.

De trainingen worden verzorgd door ervaren instructeurs die veel verstand hebben van honkbal. In regio Zuid-Nederland organiseert Bixie Baseball het programma onder leiding van de ervaren hoofdklasse spelers en trainers Bob van der Meer en Dick van Heesch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname
Speel je honkbal en ben je geboren in 2004 tm 2011?
​Schrijf je dan snel in voor de Winterschool! Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 130. Vol is vol!

Data / locatie:
Zaterdagen: 2, 9, 16, 23 en 30 november, 7 december 2019,
Tussen 9.00 en 15.00 uur, in blokken van 1,5 uur.

Sporthal Eckart
Weegschaalstraat 1
5632 XN Eindhoven

Programma
De trainingen zijn op 6 achtereenvolgende zaterdagen en duren ca 80 à 90 minuten. Er worden vier groepen gemaakt, ingedeeld in de tijdsblokken. De indeling wordt gemaakt door Bixie Baseball. Je kunt kiezen voor de onderdelen Pitching, Catching of Fielding. Tijdens de onderdelen Catching, Pitching en Fielding wordt ook Hitting behandeld.

Kosten
U betaalt 90 euro voor zes trainingen op één onderdeel.

Inschrijving
De inschrijving sluit 25 oktober 2019.​
De inschrijving bestaat uit 2 delen:
1. het inschrijfformulier invullen
2. de betaling voldoen

Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierop staat nog niet de indeling vermeld. Daarover krijgt u pas een week van tevoren een bericht van de locatiecoördinator. Indien u geen bevestiging van inschrijving ontvangen hebt, kunt u via activiteiten@bixiebaseball.com navraag over de inschrijving doen.

De inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt op rekeningnummer NL14INGB0002313897 ten name van Stichting Bixie Baseball, o.v.v. Winterschool 2019 en de naam van de honkballer. Er zijn 130 plekken voor de winterschool, en spelers worden geplaatst op basis van “first come, first serve” waarbij gekeken wordt wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

De indeling wordt na de sluitingsdatum gemaakt door coördinator Dick van Heesch. Als u vragen heeft over de indelingen, dan kunt u contact opnemen met Dick via activiteiten@bixiebaseball.com
​Bij indeling van de groepen wordt er zo goed mogelijk rekening gehouden met de leeftijd/vereniging.

Schrijf je hier in voor de winterschool

Comments are closed.