Magazine All In nr. 1 – 2019

Activiteiten, Clubnieuws

Beste All In leden, ouders en verzorgers,

Hierbij een nieuwe uitgave van In’s & Out’s nr. 1 | seizoen 2019. Eindelijk is het dan zover. We mogen weer naar buiten. De eerste oefenwedstrijden zijn alweer gespeeld en wel in het nieuwe tenue! Wow wat ziet dat er goed en professioneel uit.
Ik wil bij deze de mensen achter de kleding (organisatie) hartelijk danken want het was nog een hele klus om alles smooth te laten verlopen. Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan dan kun je je melden bij Heidi van Kollenburg. Voor degene die het nieuwe tenue nog niet hebben gezien: kijk dan op pagina 16-17.

Magazine All IN nr. 1 - 2019

Wil jij All In sponsoren? Dat kan nu met een kleine advertentie op de website. Voor een klein bedrag ben je al zichtbaar.

Mocht je zelf iets opgevallen zijn in honkballand deel het dan met ons. Je kunt je berichten, links, sites, foto’s sturen naar: nieuwsbrief@allinveldhoven.com

Veel leesplezier,
Team All In

Comments are closed.