We hebben echte kampioenen in huis!

Clubnieuws

Het is alweer enkele jaren geleden, maar dit seizoen hebben we weer een team dat kampioen is geworden in hun eigen klasse. Onze pupillen hebben hun tegenstanders ‘na de zomerstop’ allemaal verslagen tot aan de laatste dag. Want op zaterdag 6 oktober j.l. stond er in de laatste speelronde een dubbelwedstrijd gepland tegen de mede koploper Roef! Beide teams hadden 4 wedstrijden gespeeld en 4 wedstrijden gewonnen, maar niet eerder tegen elkaar gespeeld. Vandaag zou de belangrijke beslissing vallen welk team wordt kampioen?

Er zaten veel fans langs de kant van het veld om onze jonge helden aan te moedigen, echter had dit een averechts effect. Ondanks dat de spelers de steun erg konden waardeerden, bleek de mogelijke kampioensstress toch te veel partte te spelen. De eerste wedstrijd werd dan ook na ruim een uur spelen met 1-10 verloren. De spelers dachten dat hiermee de kans op het kampioenschap was verkeken, waardoor ze zonder druk aan de tweede wedstrijd konden beginnen. Deze wedstrijd speelden ze dan ook met overgave, plezier en vol energie! Het gevolg was dat ze er een leuke pot van maakten, waarbij ze lieten zien wat ze in huis hadden namelijk veerkracht.

De tegenstander Roef kon het echter niet meer bijbenen. Het All In pupillenteam zette de puntjes op de I en in een know-time zetten het team de stand op 5-1. De tegenstander Roef gaf de wedstrijd op? Een beetje vreemd en onwennig stonden onze kids te kijken wat er nu precies gebeurd was. De fans langs de kant wisten het al wel. Die hadden ingefluisterd gekregen dat één overwinning voldoende was om kampioen te worden. De spelers echter niet, dus tijdens het napraatje met de spelers ‘direct na de wedstrijd’ kregen zij dan ook het verlossende bericht te horen. Gefeliciteerd, jullie zijn ECHTE KAMPIOENEN! Wat volgde was een groot gejuich, met (kinder)champagne, fotoshoots en feestende spelers.

Gefeliciteerd team, jullie hebben echt fantastisch gespeeld dit seizoen met volle overgave en heel veel plezier. Daarnaast zijn jullie ontwikkeld tot een echt hecht kampioens-team. Wie had dat gedacht aan het begin van dit jaar na veel wedstrijden verliezen! Als coaches zijn we dan ook erg trots op jullie en zien het nieuwe jaar met veel plezier tegemoet!

Geniet maar lekker na. De pupillencoaches

Comments are closed.