Magazine All In nr. 5

Activiteiten, Clubnieuws

Beste All In leden, ouders en verzorgers,

Hierbij een nieuwe uitgave van In’s & Out’s nr. 5 | seizoen 2018. Het wedstrijdseizoen zit er alweer op. De tijd vliegt voorbij. Dit jaar hebben we weer kampioenen in huis namelijk de Pupillen. Zij wisten na de zomerstop alle wedstijden naar zich toe te trekken. Op pagina 3 lees je meer over de spannende finale en op pagina 16 alle einduitslagen. Ook de wintertrainingen staan voor de deur. Op pagina 8 vind je het programma terug. Verder gaan we in (in deze uitgave) op de meest gestelde vraag van dit jaar namelijk ‘Wanneer krijgen we een nieuw tenue’ op pagina 14 lees je meer over de stand van zaken.

Let op!!! Op zondag 18 en 25 november a.s. zijn er pasmomenten ingepland!
zorg dat je erbij bent want eind november gaat de bestelling naar SSK

Magazine All IN nr. 5 - 2018

Wil jij All In sponsoren? Dat kan nu met een kleine advertentie op de website. Voor een klein bedrag ben je al zichtbaar.

Mocht je zelf iets opgevallen zijn in honkballand deel het dan met ons.
Je kunt je berichten, links, sites, foto’s sturen naar; nieuwsbrief@allinveldhoven.com

Veel leesplezier,
Team All In

Comments are closed.