Onderzoek naar de grootste ergernissen in onze sporten

Activiteiten

De sportbonden en NOC*NSF vinden dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van sport. Daarom zorgen ze er via het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ (VSK) samen met verenigingen voor dat ieder individu zich veilig en prettig voelt in de sport en zichzelf kan zijn. Ook de KNBSB doet mee met dit programma en heeft hiervoor het motto ‘Respect the game’ geïntroduceerd. Wij willen graag weten hoe jij het sportklimaat in het honkbal en softbal ervaart. In 2013 is dit onderzoek voor de eerste keer gedaan. Nu wordt dit onderzoek herhaald, zodat we kunnen kijken welke zaken zijn veranderd en waar we (meer) aandacht aan kunnen besteden.
Invullen van de enquête kan tot eind september 2018. Alvast heel hartelijk dank voor je medewerking.
Klik hier voor een directe link naar de enquête

Comments are closed.